Blog feed not updating


10-Oct-2017 20:17

I really don't need the hassle of learning how to manually import a large number of transactions so close to my year end due! @James, Mark and Nicola - I've raised a Support query on each of your behalf. This is a widespread issue, and we understand the urgency of getting this resolved.Yodlee are working on fixing this as a top priority. I have been having the same issue and it is most inconvenient as my VAT return is due and I need to get this sorted out.Thanks, Dom It has now been a month since my Zoo blog returns the oldest posts (not the newest) to the RSS feed. None of my blog readers via RSS are getting notified of new posts. Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Msdn Web site.

Failing that, you can touch base with Support who will look into any issues.Sounds like this maybe the issue here, and I've raised a ticket so Support can take a closer look, and update you on this. I've used the Xero's bank feeds feature for a number of my Clients who all hold accounts with various UK Banks and have not had any major issues until recently when I began using the feature for Lloyds.I set up automatic bank feeds for a number of Lloyds account with no issues at all, but once the feeds began coming through, I noticed a number of transaction were not appearing in Xero and at times, 3 or 4 days worth of transactions were missing from the feed.When the new bank feed was built recent transactions weren’t importing for some customers.

Yodlee have now made further changes to correct this.

It tells me I have refreshed it and only have 1 item to reconcile. It's a problem, but it really isn't that difficult to get around it by doing a manual upload.